Music corner

Followers

Pages

Rabu, 21 Disember 2011

telefon bimbit

Assalam semua :)
mulakan hari anda dengan senyuman oke :) haha dah malam dah padahal :P



Tataw nak cakap ape pon sebenarnya . cume NAK HANDPHONE BARUUU haa . ade sapesape nak sponsor ? memang mintak dengan parent je lhaa . masih dalam dilema . so , mintak suggestion dengan kengkawan haa . bertemakan touch screen hahaha . antara nya ialah ......







samsung galaxy ace

ni miera yang suggest . dye kate best . ape yang best pon tataw . harge maybe dalam area RM800 . tak lari bajet kot . tapi masih belom ade daya tarikan kat aku huahuahua




samsung Y

ni epy yang suggest . harge bawah RM500 . lagi tak lari bajet . wee~ . ni ade sikit daya tarikan . sebab orang cakap samsung ni tahan lasak sikekk . tapi kalau dah touch screen tuh cerewet jugok haa . masih dalam pertimbangan . hmmmm



XPERIA10

ni aku memang penah mengidamkan . tapi harge dye lawo mau pergi 1k . lari bajet teros haa . tapi macam best . mintak orang bagi boleh arr hukhuk



SE W8

ni same dengan bujei . aku tahu jugak arr kelebihan w8 nih sebab selalu godam yang bujei hahaa . dye cakap sekarang boleh dapat RM460 dah . woooo ~ lagi best kan kan ? lebih kureng jerk dengan xperia10 idaman tu 



epy masih bantu untuk men'survey' haha  sape ade cadangan dialu alukan :) . nak gune encet ni . merana dah tade encet haa tipu lebih . eh nak derma untuk sponsor boleh jugak . lagi suke XD

2 ulasan:

TheAmazingMe! berkata...

elo~i think si glaxy young, keypad dye agak kecik lha..huhu..coz i'm owned it now~~kalo si sony w8 not so good,i think lahh~~so,glaxy ace bgus kut..juz cadangan,kak~~^_^

Zaza Fakharuldin berkata...

akak gune galaxy ace start july thn lepas, tp thn ni i.allah nk beli iphone plk.

tp akak x suggest awk beli hp ni sbb nnt sme ngan akak. hihihihihihihi