Music corner

Followers

Pages

Khamis, 22 Disember 2011

semangat datang lah kamu kepadakuuu

what'up peeps ,
hurmm korang Aish tade semangat nih . nak tulis jugak kot mane tahuu tetibe datang semangat berkobar kobar haa kan kan :) senyum duluuu


Malam tadi dah ade rase nak pergi kem tuh JDK tu lhaa . siap mintak semangat dari senior lagii haa . dye cakap kalau pergi yang tengah dye boleh datang time weekend jadii fasilitator whOaa ! berkobarkobar den dengo nye sebab dye lelaki haa mengomm . tapi tetibe rase macam tade mood balek . ayah aku pon macam 'lantak kau lhaa kakak , kau dah besauuu' . haihh kang kalau buat lantak aku tak duduk rumah dah rase . saborsabor . anak kene banyak bersabar okee . mak aku pon macam 'penat nak layan awok ni kakak . cerewet tak habes habes macam budak kecik' . tolong sedia maklum anak anda belom cukut matured . bersabar lagi sekali . katang lhaa sikekk weyyy hahahaa gelak untuk menghiburkan hati sendiri




checklist itu penting :)


biase nye kan kalau aku nak pergi manemane kem or program yang memang mengambil mase yang lame , aku akan sediakan checklist . macam gamba kat atas tu haa . bukan bagus tu . tapi aku ni jenis cuai . kadang ade je barang tertinggal . so , nak selamat kene lhaa buat checklist kan ? mase duduk ostel dulu pon buat macam tu haa . baru lhaa barangbarang tak tertinggal . tapi kali ni checklist dah ade . tapi tak bercare . tadi saje tengok apee yang tade lagi . kasut jee . tu small matter je . boleh beli dalam mase 24 hours what . tapi satu barang pon tak bergerak . mane letak semua barangbarang pon tak caree . nak pergi ke tak nihh ?







biler nak ader bagasi kaler merah gini . benci dah tengok yang hitam tuhh heee :D

biasenye beg dah berisi sikit barangbarang . tapi ni beg pon entah kat mane . haa elok sangat lhaa tu . memang mak aku lhaa yang tolong kemaskan . memang dari dulu pon mak aku yang tolong . kalau aku yang buat sah ade je bende tak penting masok . ade je bende yang tak muat . so , kite serah pada yang pakar rite ?  dah kalau beg pon tak tahu duduk mane memang haru lhaa kalau nak kemas barang tapi luse dah nak pergi . pastu semua barang tinggal . haa bagus sangat kan ? tu belom kire medical check-up tak buat nye . biar pergi tayah bawak ubat . sakit tanggung sendiri . haa padan lhaa dengan muke . eh makin sakit makin dekat dengan mati apee . untung lhaa korang kalau aku mati . tayah bace blogger ni merepek dah kan . mak aku pon tayah pusingpusing dah mikir anak dye yang banyak ragam nihh padahal memang anak dye soang je kot . bersabar lhaa lagi . eh kan kau kuat tayah ubat pon oke nye . jangan nanges sudah lhaa . giler rase down giler kot aku sekarang . kawankawan tolong aku pleaseee :'(





semangatku menurun :'(



p/s : Tak pergi kem tak dapat fon baruu haa . nak phone baru takk ?

2 ulasan:

cik noor awadah berkata...

akak wei,,x m0 lah cmnie,,sedey2,,nanti kite p0n sedey tau~~

nurwa aish berkata...

tataw mane nak cari semangat lhaa dik :)