Music corner

Followers

Pages

Rabu, 7 Disember 2011

aku hormat kau kerana itu aku diam

Tajuk aku gaye macam apee ? aku hormat kau sebab tu aku diam . ermmm aku tataw arr sabet dok tajuk aku dengan entry ni . straight to da point je lhaa , ni pasal adik angkat aku . diam is bermaksud , aku tak bagi tahu orang about this . mungkin a few person da tahuu lhaa kan . tapi aku kalau boleh tanak orang tahu . bukan aku malu sebab dye adalah dye . tapi sebab aku hormat dye . haa , see ! sabet da kan dengan tajuk aku ? sebab ape aku diam n hormat dye ? oke , first dye budak baek . aku tahu dulu ramai yang respect dye . sekarang tak tahuu lhaa . dye is most like my ex . budak baek . atau dengan kate laen budak surau lhaa kire . tp ex aku da spoil pon . adik aku ni still same . baek . sopan . berani . sumpah cakap , kalau buat jahat tanak pon kasik dye tahuu . bukan hipokrit tapi aku hormat dye . aku baek dengan dye pon sebab ade sorang anak buah aku partner dye . tolong punye tolong derang nak bebaik . aku pon sangkut sekali . jadi kakak angkat dye . alang aku pon tade adik kan ? and now , aku tahu hati dye pon tengah kacau . i'm try my best to give him suport . aku tahu , even dye tak mintak tapi dye still tanak orang tahuu about us . adik , akak sayang awok tahuu ? huhuuu . just pray for him for a good health :)






sayang dye woo

2 ulasan:

cik noor awadah berkata...

ha suda~~sape tueh ?hehe

nurwa aish berkata...

@cik noor awadah : adelahh