Music corner

Followers

Pages

Isnin, 29 Ogos 2011

puasa / raya

hari ni ramadhan yg ke-29
selesai sudah kewajipan kite sbgai umat islam m'jlni ibadah puasa
so tadi tibetibe mak aku buat order
"Kakak , hari ni makan mee ea . kakak masak . "
simple je order dye kan
tapi aku ???
Gulpp ! aku da ta ingat caner nk buad mee goreng
*tangan da biase buat desert je
pikir pikir pikir
6:46pm dah ni
Yeahh ! gotchaa =D

masuk bilek teros text fazza
"caner nak buad mee goreng ? aku mane tau bab bab mee ni ?"
ish ish ish ape punye ank dara nih
sekurang kurangnya aku nk jugak buad tade arr membantah kan
fazza pn call suruh ready pen n ketas

oke da ready mama HAHAA
"mula mula blablabla...."
tenkiu fazza <3 cayunk mu
teros pi dapur
bahan bahan mak aku dah ciap potongpotong pun
senang keje
aku pon goreng lhaa ikut yang fazza cakap sikit mak aku cakap sikit
dan ini lah hasilnya =)


 rasa dye MANIS HAHAA . klakar je . tapi oke lhaa sekurangkurangnye aku cube dari orang yang tataw pegang senduk tu . lagi terok kan kan ? bekap diri sndrik nmpak sape nk bekap kite lagi en law tak diri sendiri 

******************************************************************


 biasa nye lepas bulan ramadhan syawal lhaa kan 
bulan syawal kite raye lhaa kan
bile nak dekat raye ni macam macam persediaan yg kite buad kan
keluarga aku biasa biasa je
lagi pun ayah aku kat mekah lagi
sah lepak pekan je pun 
kalau jaoh sikit pon kemaman
aku nak sangatsangat raye kat TERENGGANU !!
nak jumpe member member
sedey ta dapat ='(


kuih raya yang ade 

bukak sikit tengok biskut ape

ni pic bibik baru kat rumah aku
single lagi nih nk ekjaz boleh lhaa
HAHAA promote sikit

*act , tu adik aku je pon . gaye dye cm jadi bini orang dh  . aku tak cmtuh

4 ulasan:

kura berkata...

wuh. sampai call kawan minta tolong ajar masak ye. heheh..

Selamat Hari Raya :)

z a z a berkata...

wadah, selamat hari raya

nurwa aish berkata...

@kura : hehe . oke lah nak belajar masak juga

nurwa aish berkata...

@zaza : selamat hari raya jugee =)